keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tapahtumia

Monenlaista puuhaa on riittänyt niin, etten halustani huolimatta ole ehtinyt blogiani päivittämään. Nyt otin niskastani kiinni ajatuksella, että jotakin on kirjoitettava, ettei oleteta minun tyystin unohtaneen blogiani. Melkein joka päivä olen tänne kurkistanut, joskus useitakin kertoja päivässä.
Rankojen karsinnan urakan sain tältä suksilta melkein valmiiksi. Vain torstaina raivaussahalla avasin ajouria, niin ne puut pitäisi käydä karsimassa kasojen päälle. Puuha siirtyy ensi viikkoon, kun eilen vaimo halusi käydä kaupungissa, niin en sen jälkeen enää jaksanut metsään lähteä, Kun illalla oli lauluseurat muutaman kilometrin päässä, en siksikään halunnut itseäni enempää väsyttää. Viime sunnuntaina oli tupaantuliaisseurat kilometrin päässä. Siellä otin talonväen pyynnöstä kuvia, muutamaa niistä tarjosin Päivämiehen juttuun, juttuun jonka toinen paikallinen kirjeenvaihtaja kirjoitti.

Vanhoja lehtiä olen skannailut tasaiseen tahtiin, ilman sen kummempaa tavoitetta. Tallennan mitä ehdin, ja ehdin varmasti sen, mikä on tarpeenkin. Kun ei siitä eikä muustakaan ota rankkoja tavoitteita, ovat ne mukavaa ja virkistävää ajanvietettä. Aika kulkee ihmeen nopeasti ja mieli pysyy virkeänä. Tarpeellista happihyppelyä löytyy metsästä, milloin raivauksen, rankojen, pystykarsinnan, marjojen tai sienten parista. Viimeksi mainittuihin olisin halunnut enemmän aikaa, kovin hyvin en niitä käymistäni paikoista löytänyt ja monta paikkaa jäi tarkistamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti