torstai 17. lokakuuta 2013

Kiireistä joulukuuta

Tai miksei vähemmän kiireistä, mutta ainakin kuukausi alkoi tohinalla, neljänä peräkkäisenä päivänä oli joku meno, kiireimpänä kaksikin. Sunnuntaina, toisena päivänä olimme seuroissa paikallisella Rauhanyhdistyksellä. Maanantai taisi olla kotipäivä, mutta tiistaina kiirehdimme Haapajärven Rauhanyhdistykselle. Siellä oli Kallion leirikeskuksen tukialueen vanhuksille järjestetty jouluateria ja juhla. Mainion aterian jälkeen nautimme monipuolisesta ohjelmasta, jossa oli lauluja ja yksi huumoriruno yli 90 vuotta vanhan miehen esittämänä. Pastori Janne Isomaa puheessa meitä rohkaistiin, lohdutettiin uskon tiellä, myös kutsu kuului evankeliumin hengessä asiaan.
Olisi ollut kiintoisaa poiketa kylässä siellä, mutta piti kiirehtiä kotiin ja illaksi taloyhtiömme kokoukseen.  Keskiviikkona oli omalla Rauhanyhdistyksellämme toisaalta hauska, toisaalta myös hengellisesti virkistävä ilta. Kinnulasta saapui iso autolasti vieraaksemme, yhteiselle jouluaterialle ja sen jälkeen nauttimaan toistemme seurasta ja ystävien esittämistä ohjelmista. Välillä nauruhermojamme kutkuteltiin todella, välillä saimme rauhoittua hartaamman ohjelman, runojen ja musiikkiesitysten parissa. Iltamyöhällä hiljennyimme vielä iltahartauteen.
Suomen itsenäisyyspäivän aamupuolella suuntasin auton keulan kohti Savoa, siellä oli suvun nuorimman kastetilaisuus. Pieni harras hetki sekin, saimme kuulla suvun nuorimman nimen, Kasperi Matias.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti