torstai 17. lokakuuta 2013

Asiat etenevät

Kevät tekee tuloaan, syksyllä tekemämme asunto-osakekauppa eteni viime viikolla askeleen, kun torstaina kävimme maksamassa kauppahinnan. Lainaahan siihen piti ottaa, saa nähdä riittääkö ikämme sen maksamiseen.
Ensi kuun puolivälissä pitäisi sinne päästä tavaroitaan hilaamaan, mutta sittenhän sen näkee. Vielä emme kiirehdi sanomaan irti tämän asunnon vuokrasopimusta, ehtiihän sen sitten, kun muuttomahdollisuus uuteen on varmistunut. Olen miettinyt kuitenkin kevään ajan pitää tätäkin, niin olisi lyhempi matka kulkea metsässä. Siellä olisi tulossa ajourien leventäminen, että Teemu voi hakea isolla traktorillaan sinne parisen vuotta sitten karsimani rangat.
Seuraavana olisi vuorossa pystykarsinta Visasuon Metsä-Karmalan osuudella, jossa ehdin aloittaa viime keväänä ja jatkaa syksyllä talven tuloon asti. Rankojen karsinta Visasuolla, jossa raivasin syksyllä, odottaa myös vuoroaan. Siihen sitten, kun ilmat lämpenevät niin, ettei pystykarsintaa sovi jatkaa. Saa nähdä, yövynkö metsässä kesän tultua. Telttaperävaunun ainakin vein sinne syksyllä, kun ei tännekään oikein mahtunut. Pihtiputaalta on turhan pitkä matka ajaa Muurasjärvelle muutaman työtunnin vuoksi, vaikka sellainen on tästä ollut mielekästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti